به گزارش یزدفردا: انار یکی میوه بسیار پرطرفدار و خوش طعم است که پوست کندن آن برای برخی افراد دشوار است، در ادامه با بهترین و سریعترین روشها برای پوست کندن انار آشنا خواهید شد.
به گزارش نمناک، انار یکی از میوههای پاییزی پرطرفدار است که خوردن آن بسیار لذت بخش است، اما پوست کندن آن بسیار دردسر ساز است و افراد زیادی برای پوست کندن این میوه با مشکل روبرو هستند. در ادامه بهترین روش پوست کندن انار را برای شما آورده ایم.
برای راحت جدا کردن پوست انار از آن مراحل زیر را به کار ببرید:
ابتدا پوست انار را بشویید.
سپس با استفاده از چاقویی تیز کمی پایینتر از تاج انار یک دایره بکشید و و سپس قسمت گل یا تاج انار را جدا کنید.
زیر تاج را به صورت قیفی شکل، کامل خالی کنید.
برجستگیهای انار را پیدا کنید و آن را از قسمت غشا سفید رنگش به ۴ یا ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید و به این قسمتها برشی عمودی، اما نه چندان عمیق بزنید.
انگشتان خود را درون حفره ایجاد شده روی تاج بگذارید و خیلی راحت با کمی فشار انار را از قسمتهای غشا سفید رنگی که برش زده اید، جدا کنید.
پرههای سفید داخل انار یا پوستهای سفید رنگ انار را جدا کنید.
سپس خیلی راحت با کمک دست یا یک قاشق پوست ضخیم انار را جدا نمایید.
انار پوست کنده شما آماده خوردن است، خیلی راحت و بدون کثیف کاری میتوانید از خوردن این میوه پاییزی لذت ببرید.
تخته کار
چاقو
کاسه
قاشق چوبی
کندن پوست انار
ابتدا پوست انار را به خوبی بشویید.
با یک چاقوی تیز تاج را جدا کنید و انار را از پهلو برش بزنید و به دو نیم تقسیم نمایید.
فشار کمی به پوست ضخیم انار وارد کنید و لبههای آن را به سمت عقب برگردانید. این کار موجب میشود پوسته انار بشکند و دانهها راحتتر و سریعتر خارج شوند.
سپس انار را کف دستتان قرار دهید و یک کاسه زیر آن بگذارید.
با استفاده از یک قاشق چوبی ضربههایی به پوست انار وارد نمایید.
این ضربهها باعث میشود تا دانهها راحت جدا شده و داخل کاسه ریخته شود.
اکنون دانههای انار را با کمی اضافه کردن نمک و گلپر میتوانید میل کنید.
یکشنبه 01,دسامبر,2024